Γι΄άλλη μια φορά, οφείλω να ομολογήσω πως το χωριό μου μ' έκανε να συγκινηθώ, μα και να καμαρώσω για την ταπεινή καταγωγή μου, αφού έκλεψε μα και μάγεψε τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, συγχωριανών, φίλων μα και αγνώστων, που δεν γνώριζαν αυτό το καταπληκτικό μα και όμορφο χωριό. Οφείλω να πω δε, πως κατα την προβολή της εκπομπής "Αληθινά Σενάρια" της ΕΤ3, (που ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές, αλλά και τον υπεύθυνο μα και εξαίρετο παρουσιαστή Νίκο Ασλανίδη), τα τηλέφωνα για συγχαρητήρια, γι'αυτό που όλοι μαζί καταφέραμε, δεν έπαψαν να χτυπούν ούτε λεπτό.

Τα συγχαρητήρια βέβαια τα διαβιβάζω με την σειρά μου, σε όλους όσους ανέφερα παραπάνω, γιατί μέσα απο την δουλειά τους, αναδεικνύουν εντυπώσεις που άλλοτε ήταν συνήθεια, μα και τρόπος ζωής και που η σημερινή μοντερνοποίηση αξιών, ιδεών μα και επαγγελμάτων τείνει να τα παραγκωνίσει όλα αυτά στο βωμό του εύκολου κέρδους μα και στην αποδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων.

Εύχομαι και πιστεύω να συνεχίσουν με το ίδιο σθένος, ν' αποκαλύπτουν ό,τι πάει να χαθεί στη φθορά του χρόνου και να βρεθούν συνεχιστές που να μην φοβούνται το χθές και να το συνεχίζουν σήμερα.

Εμείς σαν Σύλλογος μα και σαν κάτοικοι αυτού του γραφικού χωριού, μένουμε μακριά απο τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Θα επιμένουμε πως είμαστε ζωντανοί και αξίζουμε ό,τι καλύτερο για το χωριό μας, και ας θέλουν κάποιοι να μας καταστήσουν σαν τον ανάπηρο στην "κολυμπήθρα του Σιλωάμ"

Τέλος ενα μεγάλο Ευχαριστώ στους κατοίκους του χωριού μου και στα μέλη του Συλλόγου, που γι' άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας να γίνουν παιδιά και να κάνουν να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι.

Κλέινοντας να δώσουμε ενα ραντεβού όλοι μας, καθ' όλη την περίοδο του καλοκαιριού και κατά την περίοδο των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων, που για φέτος θα ξεκινήσουν στις 4 Αυγούστου με τον ετήσιο χορό και θα κλείσουν στις 26 Αυγούστου με την 3η Γιορτή Μπάτζιου.

Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω πως όλοι μαζί θ' αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σίμος Ηλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: