Αρνάκι με φρέσκα κρεμμυδάκια

Υλικά
1 κιλό αρνάκι ή κατσικάκι σε μερίδες
7-8 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
250 γρ. λάπατα φρέσκα
αλάτι
πιπέρι κόκκινο
1 φλυτζάνι του καφέ λάδι
1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο

Εκτέλεση
Βράζουμε και ξαφρίζουμε το αρνάκι για μιάμιση περίπου ώρα. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε κομμάτια 4 περίπου εκατοστών. Το ίδιο κάνουμε και με τα λάπατα. Βάζουμε να ζεσταθεί το λάδι μαζί με το βούτυρο και καβουρδίζουμε τα κρεμμυδάκια μαζί με τα λάπατα. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε το αρνάκι, ανάλογο ζουμί από το αρνάκι, αλάτι, κόκκινο πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει το φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: