Γριβάδι ψαρόσουπα

Υλικά

Το κεφάλι απο ενα μεγάλο γριβάδι και δυο φέτες ψαριού ακόμη
Μια κούπα ρύζι σουπέ.
Λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Ενα κρεμμύδι
Λάδι

Εκτέλεση

Αχνίζουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τόσο νερό, ώστε να σκεπάζει το ψάρι. Μόλις πάρει μια δυό βράσεις, περίπου για ένα τέταρτο της ώρας, προσθέτουμε το ρύζι, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. Σιγοβράζουμε για άλλο ένα τέταρτο της ώρας, μέχρι η σούπα να χυλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: