Σελίδες
Αρχική σελίδα
Ιστορία
Λεξικό
Άρθρα
Μαγειρική
Μπάτζιος ψητός
Ο μπάτζιος συνηθιζόταν να ψήνεται τον χειμώνα στο αναμένο τζάκι. Σε σχάρα ή ακόμη συχνότερα πάνω στη μασιά του τζακιού. Ταυτόχρονα ψηνόταν και φέτες από ζυμωτό ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου