Πιπεριές με αγουρίδες

Υλικά

1 κιλό πιπεριές
λίγες αγουρίδες
1-2 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πιπεριές για 10-15 λεπτά. Τις τεμαχίζουμε σε πιατέλα. Λιώνουμε τις αγουρίδες σε γουδί και στραγγίζουμε το ζωμό τους. Προσθέτουμε αυτό το ζωμό στις πιπεριές μαζί με αλάτι, λάδι και λιωμένο σκόρδο.


Σημείωση

Πρόκειται για μιά καλοκαιρινή, δροσερή, σαλάτα,η οποία γίνεται τον Ιουλιο και τον Αύγουστο, όσο δηλαδή είναι πολύ ξινές οι αγουρίδες. Μπορεί να γαρνιρισθεί με ψιλοκομένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: