Σκορδάρι

Υλικά
3 σκελίδες σκόρδο
1 φέτα ψωμί ζυμωτό (μόνο την ψίχα)
1 ποτηράκι του κρασιού ξύδι
2 κουτ. της σούπας λάδι
2/3 ποτ. του κρασιού νερό
αλάτι

Εκτέλεση
Σε γουδί λιώνουμε το σκόρδο με το αλάτι. Προσθέτουμε μιας φέτας ψωμί την ψίχα. Τα δουλεύουμε όλα μαζί και προσθέτουμε το ξύδι και το νερό. Σερβίρεται σε βαθύ πιάτο με λάδι.
Σημείωση
Είναι ένα ταπεινό και φτωχικό πιάτο το οποίο όμως είναι νοστιμότατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: